Rekry: Aluemyyntipäällikkö

Panostamme kasvavaan teollisuuden automaatioratkaisut -liiketoiminta-alueeseemme ja haemmekin nyt joukkoomme:

Aluemyyntipäällikköä

Haluamme lisää myyntivoimaa kasvavaan liiketoimintaamme ja tahdomme sinut mukaan UTU Automationin tiimiin vahvistamaan arvojemme mukaista vahvaa suoritusta! Kiinnostaako liikkuva työ asiakaskontaktien parissa joustavilla aikatauluilla? UTUlla pääset työskentelemään osaksi osaavaa ja tekevää porukkaa modernissa työympäristössä alan luotetuimpien tuotemerkkien parissa.

Nimetyn alueen aluemyyntipäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti UTU Automationin uusien asiakkuuksien hankinnasta ja teollisuusautomaatioratkaisujen myynnistä eri asiakasryhmille. Kohderyhmäsi ovat pääasiallisesti kone- ja prosessilaitevalmistajat. Muita asiakasryhmiä ovat teollisuusautomaation järjestelmätoimittajat ja sähköurakoitsijat. Myyntiäsi tukee UTU Automationin tuotehallinta, tekninen tuki sekä toimistomyynti. Työskentelypaikkasi on ensisijaisesti Tampere, mutta myös Vantaa ja Ulvila ovat mahdollisia.

Työ alkaa soveltuvan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. 

Toivomme, että sinulla on:

  • Systemaattinen lähestymistapa pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamiseen
  • Kyky analysoida asiakastarpeita ja halu ratkaista asiakkaan tarpeet oivallisen asiakasymmärryksen kautta
  • Tehokkaat vuorovaikutustaidot ja halu toimia yhteisen tiimin eteen innostavalla ja positiivisella asenteella
  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (koneautomaatio tai sähkötekniikka)
  • Riittävä englannin kielen ja erinomainen suomen kielen taito
  • IIoT- ja/tai koneautomaation anturiteknologian tekninen ja/tai myynnillinen kokemus on eduksi

Lisätietoja:

Lisätietoa tehtävästä antaa torstaina 24.10. klo 14–16 ja keskiviikkona 30.10. klo 14–16 toimitusjohtaja Marko Ekoluoma puh. 0400 245 806. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen sekä CV:si 10.11.2024 mennessä osoitteella applications@utu.eu.

Mikä UTU?

Meille on tärkeää, että utulaiset voivat hyvin ja viihtyvät talossa. Tarjoamme työntekijöillemme kelpo edut, rehdin ja reilun ilmapiirin sekä tekemisen meiningin osaavassa ja tekevässä työyhteisössä. UTU on hyvä työpaikka nyt ja tulevaisuudessa!

UTU-konserni tarjoaa asiakkailleen laadukkaat ja monipuoliset sähkö- ja automaatioalan tuotteet ja palvelut. Olemme sähköalan pohjoismainen toimija suomalaisella yli 100-vuotiaan perheyhtiön sydämellä. Haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tehdä kaikkemme heidän toimintansa tukemiseen. Vaadimme itseltämme parasta suoritusta ja otamme asiakkaidemme vaikeimmatkin haasteet vastaan. UTUlta saat parhaat tuotteet ja ammattitaidon. Toimimme Suomessa, Baltiassa ja Norjassa. Konsernin palveluksessa on 190 henkilöä. Vuoden 2023 liikevaihtomme oli 53 MEUR.

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli