Turvallista ja helppoa data-analytiikkaa Beijer Electronics CloudVPN-teknologialla

Beijer Electronicsin kehittämä CloudVPN Gateway -ratkaisu yhdistää kyberturvallisen etäyhteyden ja käyttäjäystävällisen datan tallennuksen sekä visualisoinnin koneisiin ja tuotantoprosesseihin. Se on helppo asentaa ja konfiguroida. CloudVPN-palvelun avulla voidaan määrittää erilaisia ​​käyttäjäprofiileja ja käyttöoikeuksia, mikä takaa korkean turvallisuuden.

CloudVPN tarjoaa seuraavat palvelut koneen tai prosessin seurantaan ja ylläpitoon:

  • Etäyhteyden luominen, käyttäjätasojen määritykset, etäpäivitykset ja vian haku (CloudVPN Gateway)
  • Tuotantoprosessien datan tallennus (CloudVPN logging)
  • Hälytysten ja muuttujien visualisointi eri päätelaitteilla (CloudVPN notify)

CloudVPN helpottaa konerakentajien siirtymistä IIoT-maailmaan, jonka avulla voidaan kerätä dataa koneista turvallisesti ja visualisoida sitä helposti.

1. CloudVPN Gateway -etäyhteys

CloudVPN muodostaa etäyhteyden automaatiolaitteille ja mahdollistaa koneen automaation päivitykset, vianhaun ja muokkaukset ilman, että ohjelmoija on paikan päällä. CloudVPN Gateway -ratkaisu tarjoaa 3 erilaista yhteysvaihtoehtoa: langallinen Ethernet, WiFi ja LTE, joita voidaan yhdistää ja näin muodostaa varayhteyksiä.

2. CloudVPN asiakasportaalilla hallitset yhteyksiä ja käyttöoikeuksia

CloudVPN käyttöliittymällä hallitaan ja luodaan käyttäjille eritasoisia järjestelmien käyttöoikeuksia (VPN, VNC, https) datan sekä käyttäjien roolien ja vastuiden perusteella.

3. CloudVPN Data Studiolla tallennat ja visualisoit koneen dataa

CloudVPN Data Studio- työkalulla tallennetaan prosessin dataa pilveen ja visualisoidaan sitä ymmärrettävässä muodossa erilaisilla päätelaitteilla. Kommunikaatio voidaan muodostaa suoraan PLC:n ja CloudVPN Gateway -päätelaitteen välille TAI lisäämällä älykäs BoX2 protokollamuunnin, josta löytyy noin 75 eri protokollaa. Yhteyskatkon aikana data puskuroidaan CloudVPN -päätelaitteen omaan muistiin ja data välitetään pilveen yhteyden palattua (esimerkiksi laivasovellukset).

4. CloudVPN Notify – välitä hälytyksiä ja visualisoi muuttujia mobiiliapplikaatiolla operaattoreille ja huollolle

CloudVPN sisältää myös älypuhelinapplikaation, josta näet kaiken sen, minkä olet konfiguroinut Data Studiolla. Applikaatio on responsiivinen. Kommunikaatio automaation ja mobiililaitteen välillä tapahtuu tietoturvallisesti CloudVPN -pilvipalvelun ja päätelaitteen kautta VPN-yhteydellä.

Lue lisää CloudVPN -teknologian mahdollisuuksista ja esimerkkiratkaisuista Beijer Electronicsin sivuilta Powerful remote access with CloudVPN gateway – Beijer Electronics.

Ole yhteydessä tiimiimme, kun tarvitset lisätietoja ja tarjouksen sinulle sopivasta CloudVPN-ratkaisusta.

Edellinen artikkeli Seuraava artikkeli